Site Loader
Kontakta oss
Särestad Höjen 2, 46791 Grästorp
Verene Sundberg Koller

Norsk/svensk union

Jag är född i Oslo och har bott där största delen av mitt liv, men 2010 mötte jag en man på en fest hos några vänner. Mannen hette Ola och var fotograf, och som tur var behövde jag några bilder till ett magasin jag var med på att skapa på den tiden. Kontakten var ett faktum, och två år senare gifte vi oss i trädgården här i Grästorp.
Det var starten på både ett lyckligt samliv, men också ett samarbete där vi utfyller varandra bra. Vi är båda kreativa, men bra på olika saker.

Älskar att skapa

Jag älskar att skapa, nästan oavsett vad det gäller. Jag är utbildad webbdesigner och gör gärna webbsidor, men det är video som ligger mitt hjärta närmast. Att få skapa något som ger andra glädje, kunskap eller information är viktigt för mig, och det tror jag också mina kunder känner.
Jag filmar nästan allt och nästan alltid – även på fritiden.

Lång erfarenhet med webben

Jag bruker kalla mig för Internet Native även om det inte är helt sant – jag är nog lite för gammal. Då Internet kom på mitten av 90-talet började jag att göra webbsidor, först för min dåvarande arbetsgivare, sedan utbildade jag mig till webbdesigner. Sedan dess har jag arbetat med webben från flera håll, som webbredaktör, projektledare, konsulent, kursledare, föredragshållare och kommunikatör för att nämna några. Jag blev även nominerad til Årets Webbredaktör 2013 för mitt jobb med Møller Bils nya webbsidor.

Fritiden

När jag inte jobbar älskar jag att pyssla med papper och lim, och försöker även lära mig spela bas och gitarr. Ola och jag driver också Nordens enda butik som är specialist på brädspelet Go, vi har två ragdollkatter och en hund som också kräver lite uppmärksamhet, så det finns inte mycket fritid över.

Om du vill veta mer om mig, min utbildning, erfarenheter och dylikt, rekommenderar jag att du kollar min profil på LinkedIn.

Post Author: Budskaparna