Myanmar 2017

Budskaparna drivs av Verene och Ola, som tillsammans både skapar video och foto för små- och mellanstora företag, och håller kurser i film och foto.

Vi pratar inte i bokstavsförkortningar

Budskaparna startades en vacker dag i början på 2017 då vi beslutade att inte bara dela namn, bostad och matbudget, men också arbetsplats. Eftersom vi kompletterar varandra väl har vi förutsättningar för att skapa bra saker tillsammans. Ola är till exempel duktig på fotograferande, film, teknik och utrustning, medans Verene är haj på att filma, redigera film och effekter och att göra webbsidor. Vi har bred erfarenhet, och även om vi har varit med på Internet sedan det kom, pratar vi inte i bokstavsförkortningar och fackuttryck. Vi vill nämligen att du som kund ska förstå vad du köper och vad vi håller på med!

Från reportage till musikvideo

Våra kreativa huvuden har gjort många spännande saker båda innan och efter Budskaparna skapades. Till exempel har Ola varit fotograf för Møller Bil Motorsport, Oslo Jazzfestival och Byte. Verene har gjort Grästorp Kommuns visionsfilm, olika reportage– och instruktionsvideos, och tillsammans har vi gjort dokumentärfilm om Kids Action for Kids i Myanmar och musikvideo för P4 Nästa-bandet Anna and the Moonshiners.

Vi har också båda erfarenhet med att skriva för webben (med tanke på sökmotoroptimering) och göra intervju och reportage. Till exempel intervjuade, fotograferade och skrev Ola reportage till boken ”Minst & flest – en viktig bok om soloföretagande”, utgiven av Företagarna 2017.

Kan vi göra något för dig?

Tveka inte att kontakta oss om du tror vi kan göra något för dig!