Site Loader
Kontakta oss
Särestad Höjen 2, 46791 Grästorp
En hantverkare i full gång

De flesta av oss har en eller annan gång haft behov för hantverkarhjälp. Antingen det är en snickare, rörmokare, elektriker, målare eller murare – de har en fackmässig kunskap som i varje fall jag inte har. Men hur hittar man dem?

Var är hantverkarna?

Vi bor på en gård, och våras behövde vi en murare som kunde lägga ny puts på vår ladugård när den gamla efter 60 år började falla av. Eftersom vi helst vill stödja lokala företag googlade vi efter en murare i närområdet. Det visade sig att det var svårt att hitta någon –  i varje fall någon som hade en närvaro på Internet. Den samma erfarenheten har vi gjort andra gånger – många hantverkare finns inte på nätet. Varför är det så? Kan det vara att de får tillräckligt med jobb via rekommendationer? Efter att ha pratat med flera verkar det inte så, tvärt om säger många att de har kapacitet för fler uppdrag.

Vi googlar många gånger dagligen, bara i Sverige görs det över 50 miljoner sök varje dag. Bland annat för att hitta recept, väganvisningar, information, produkter vi gärna vill ha eller behöver. Så varför är inte muraren där när jag behöver en?

Vad behöver en hantverkare för hemsida?

En hantverkare behöver förmodligen inte en någon stor sida med mycket information, men det är några saker jag som potentiell kund vill hitta:

  • Vad slags typ av arbete som erbjuds
  • Några bilder av tidigare arbete
  • Gärna några rekommendationer från tidigare kunder
  • Kontaktinformation: telefonnummer och mailadress
Om dessa upplysningar finns på en hantverkares hemsida, och jag som potentiell kund gör ett av 50 miljoner sök den dagen och därmed hittar exakt den tjänsten jag behöver i det området jag bor – vore inte det fantastiskt?

Budskaparna hjälper dig fixa en hemsida som gör att dina kunder hittar dig på nätet.
Vi tar hand om allt – du behöver inte ta ställning till något av det tekniska (vi är ju också på ett sätt hantverkare och kan något du inte kan). Och vi gör det till ett bra pris. Har du råd att låta bli? 🙂

[ap_button button_size=”ap-medium-bttn” button_url=”mailto:verene@budskaparnamedia.se” button_type=”ap-bg-bttn” button_color=”ap-default-bttn” button_align=”ap-align-left”]Låt kunderna hitta dig på nätet – kontakta Budskaparna[/ap_button]

 

 

Post Author: Budskaparna