Site Loader
Kontakta oss
Särestad Höjen 2, 46791 Grästorp

Med internet har du ett kundunderlag som sträcker sig långt utanför ditt närområde och dina existerande kunder. En bra hemsida är viktig för att kunderna skall finna det de söker efter, och det gäller oansett om du driver näthandel eller bara har en presentationssida. Om sidan är bra och kunden får svar på det han eller hon sökte, och i tillägg ger kunden någon form av mervärde, så kommer du tjäna pengar och får lojala kunder. Om sidan är dålig kan det motsatta ske. I den digitala tid vi lever i har du sannolikt inte råd att ha en dålig hemsida.

Men jag finns ju på Gula sidorna?

Gula sidorna och andra typer av katalogtjänster har i stort spelat ut sin roll. Google har en helt dominerande marknadsandel och det är där du måste hjälpa kunden att finna just dig och din verksamhet.

7 saker som kännetecknar en bra hemsida:

  • Sidan uppfyller kundens behov. Kommer kunden för att läsa om en specifik tjänst eller köpa en vara? Gör det så enkelt som möjligt att hitta rätt. Om de inte finner vad de söker omedelbart så är det få besökare som orkar lägga mycket tid på att leta.
  • Sidan är översiktlig och lättnavigerad – för kunden.
  • Innehåll som kunden förstår. Använd de ord kunden själv använder – se upp med fackuttrycken och krångligt språk!
  • Sidan har god synlighet på Google genom både teknisk och praktiskt sökmotoroptimering (SEO).
  • Bilderna på sidan ser bra ut och ger ett inbjudande och professionellt intryck.
  • Sidan är uppdaterad på alla viktiga områden, inklusive öppettider, anställda, varor och artiklar.
  • Sidan är responsiv och tillpassar sig alla gränssnitt, vare sig besökaren ser på sidan på mobiltelefon, läsplatta eller dator.

Vad kan Budskaparna göra för er?

För att skapa och underhålla en hemsida med gott innehåll som kunden lätt finner behövs det en del kunskaper. Budskaparna kan hålla introduktionsföredrag, halvdags- eller heldagskurser för att öka förståelsen, förmedla erfarenheter och praktisk kunskap om hur man kan göra detta på ett bra sätt. Vi kan också hjälpa er med en analys av er hemsida som den ser ut idag för att identifiera förbättringspotentialer.

[ap_button button_size=”ap-small-bttn” button_url=”mailto:verene@budskaparnamedia.se” button_type=”ap-bg-bttn” button_color=”ap-default-bttn” button_align=”ap-align-none”]Kontakta Budskaparna[/ap_button]

Post Author: Budskaparna