Foto och video

Hem / Kurs och föredrag / Foto och video

Foto

Behöver du bilder 

  • av anställda
  • från eventet
  • produktbilder
  • reklambilder?

Budskaparna - Møller Bil Motorsport

Med den stadigt ökande mängden information vi tar emot varje dag är det viktigare än någonsin att ge ett gott förstaintryck så man skiljer sig ut från bruset. Annars blir man fort osynlig, eller ännu värre, man riskerar att ge ett negativt intryck. Bra foto är a och o.

Bilderna som skall representera företaget måste vara genomtänkta, tekniskt väl genomförda, och gärna ge en lokal förankring. Att visa anställda ger ett personligt intryck och kunden uppskattar att det är lättare att känna igen kontaktpersoner när han eller hon besöker er. Kika gärna på bilderna i vår portfolio för att se vad vi har gjort tidigare.

Be om erbjudande

 

 

Video

Video blir ett allt viktigare sätt att få uppmärksamhet på hemsidor, intranät, och sociala medier, men är också ett gott verktyg för att ge kunden information. Exempel på detta är produktvideor där man visar upp varan i bruk och kan lyfta fram funktioner som inte låter sig visas i en stillbild. Man kan också förmedla kunskap genom instruktionsvideor som visar hur produkten används eller underhålls på rätt sätt.

Kolla gärna vår YouTube-kanal för att se filmer vi har gjort. Her är ett exempel, musikvideo för Anna and The Moonshiners.

Be om erbjudande